Verwarming

Hoi,Zoals al eerder vermeld in een ander topic heb ik nog steeds GEEN warme lucht in de auto.Alles werkt goed en dan bedoel ik het vacuum gedeelte.Alle kleppen gaan open en dicht en zelfs ook die van de warm/koud knop.Er zit een pijp die van de onderste aansluiting van de kachelradiateur loopt naar het onderste gedeelte van het thermostaathuis….Wat voor een aansluiting is dit?(Lekt daar ook een beetje!!)De 2 leidingen naar de kachelradiateur blijven ook vrij koel,net of dat er geen circulatie is?? Iemand een idee??Er zit wel een kachelradiateur in en die is ook doorgespoelt.Alleen dus die pijp NIET waar die rare aansluiting aanzit. Iemand een idee?? Greetz Erik.

4 thoughts on “Verwarming

 1. Hoi, die pijp waar die “rare” aansluiting aan zit, is die niet van de airco?
  Als de 2 slangen van de kachel koud blijven is er geen doorstroming zou je zeggen. Of er zit een lucht bel in het systeem waardoor er geen vloeistof in kachel radiateur komt.

 2. Oke kacheltje is inmiddels weer gemaakt.Dus toch een verstopping onder in het thermostaathuis.De ijzeren buis die een aansluiting maakt op het thermostaathuis en waarvan de andere uitgang op de kachelradiateur zit was aardig verstopt…..MAAR NU….lekt deze slang (buis) een beetje op de aansluiting…Kan iemand mij vertellen wat dit voor een aansluiting is??
  Lekt nu nog steeds wat koelvloeistof op m’n bak en zit hier een keerring(rubber) in ofzo?Wie kan mij helpen??

  Greetz Erik.

 3. Tip

  spoel je complete koelsysteem eens door

  dus ook je slangen mocht je lekkage hebben langs de aansluitpunten met je slangen moet je de klemmen stakker aan draaien of er slangen klemmen op zetten ipv de standaard dingen.
  Nog steeds lekkage dan nieuwe slangen.

Comments are closed.