Verlichtings probleem Koplampen

Ik bezit een beretta gt u9 uit 1994 en ik heb daar een probleem me met de verlichting en ik hoop dat jij me hierme kan helpen
Het zit namelijk zo als ik mijn gewone licht aan heb en ik zet daarna me grote licht aan gaat alles uit na een paar minuten het is net of er een relais te warm word maar nu is mijn vraag kan dat of weet jij misschien wat het probleem is.

4 thoughts on “Verlichtings probleem Koplampen

  1. De oplossing is zeer makelijk de automatische-zekeringen zijn alleen gemaakt voor twee koplampen die branden en jij heb er waarschijnlijk 4 branden.
    Koppel de buitenste 2 los en je probleem is over.
    Wil je toch 4 koplampen hebben moet je met een draadtrekken vanaf je continuestroom en die naar je buitenste koplampen brengen en hier een schakelrelais tussen zetten. En die aan laten sturen door je bedrading van je grootlicht van de binnenste koplampen.

  2. dus als ik het goed begrijp bij klein licht branden alleen de buitenste en bij groot licht alleen de binnenste

  3. er zijn ook glazen met een stadslicht lamp aansluiting maar die mag dus alleen op stads/parkeerlicht worden aan gesloten.
    Oja deze koplampen mag zo veel als je wil in een Beretta 😉

Comments are closed.