Kop lampen Europees of Amerikaans ?

Ik heb Amerikaanse koplichten op de kop kunnen tikken , alleen kan ik maar niet beslissen wat mooier is, beide hebben hun charme ik vind b.v .dat de Europese een beetje een Camaro ” look ” hebben . Dus jullie opinie is gewenst.

Alvast Bedankt

Stone

4 thoughts on “Kop lampen Europees of Amerikaans ?

 1. uhm,
  help me ff; de europese koplampen zijn zeg maar twee kleine naast elkaar toch?
  en amerikaans is gewoon 1 kap met lamp erin? die heb ik in ieder geval en mijn auto is amerikaanse uitvoering corsica..

 2. denk dat het toch een persoonlijke smaak kwestie is en blijft
  persoonlijk vind ik de dubbele units mooier dan een geheel glas, maar achter wel de amerikaanse lampen..
  het is tenslotte een yank he

 3. ik ree toen des tijds met d e taxi mee het was een corsica usa de auto was vrij nieuw en had dubbele lampen wat ik nog steeds af en toe zie bij usa beretta,s corsica. ik denk zelf net hoe je de auto toen des tijd bestelde

  mvg walter

Comments are closed.