kachelradiateur Corsica vervangen

Hiephoi,

Vandaag was Vincent (nog geen lid, maar zal em morgen eens vragen of hij geinteresseerd is in onze club) & vriendin met zijn Corsica bij ons. Ook hij had de kachelradiateur lek. Ik had nog een gebruikte liggen en hij wou de gok wel wagen met een gebruikte. Dus die had hij opgehaald en later op de dag geplaatst.
Hij heeft het nieuwe type dashboard(91+) en waarschuwde hem voor de hoeveelheid werk. Want het dashboard moet er eigenlijk uit. Later op de dag belde hij me dat het gelukt was… ZO SNEL?
Ja dus… rechter voorstoel eruit, dashboard vak eruit en kap onder dashboard vak eruit. Daar moet het mee lukken, dat scheelt wel heel erg veel werk….
Misschien dat dit dus de manier is… die voorstoel eruit?

Rene heeft het ook zonder dashboard verwijderen voor elkaar gekregen, maar met de nodige haken en ogen had ik begrepen. Had je ook de rechter voorstoel eruit Rene?

Steve heeft het ook zonder dashboard verwijderen voorelkaar gekregen, maar heeft een plastic deel defekt en nu altijd voetverwarming.

suc6 allemaal

One thought on “kachelradiateur Corsica vervangen

  1. Inderdaad was t snel gepiept. Ik schat in nu ik weet hoe alles daar op zijn plaats zit dat het een klus is van een uur of anderhalf. wel ff opletten dat de zwarte afdekplaat over de kachel heen een soort inhammetje heeft met een niet te traceren bout erin. Bij mij is de kap gescheurd omdat ik deze over t hoofd gezien heb. Maar met wat vakkundige hulp is deze plaat weer in prima en waterdichte staat terug geplaatst.

    Greetz V|nN|3

Comments are closed.