CD-speler of wisselaar

Weet iemand of aan de standaard ingebouwde autoradio een mogelijkheid is voor het aansluiten van een externe cd-speler of wisselaar? Of is er een aparte versterker voor nodig?

Een andere radio is geen optie, daar ik de wagen zo origineel mogelijk wil houden (en deze overigens van zeer goede kwaliteit is).

Grtz,
Isegrim

een Beretta van 93 2.2i

One thought on “CD-speler of wisselaar

 1. Hiephoi,

  je zou een cd wisselaar met fm modulator kunnen aanschaffen.
  Deze sluit je dus aan op tussen radio en antennekabel. Er wordt zo een xtra zender gecreeerd en zal je dus de cd op een bepaalde frequentie ontvangen. Je krijgt dan een klein schermpje erbij om af te lezen en te bedienen van de cd wisselaar.

  Ook zijn er ipv de radio cassette speler ook radio cd speler voor de Beretta/Corsica. Echter is hier wel moeilijk aan te komen en vaak erg duur.

  Wij hebben een Chevrolet Trans Sport uit 97 en daar zat een iets nieuwere radio in dan de Beretta/Corsica heeft. Helaas een radio cassette speler, we wilden graag een cd speler. Hier kun je een xtra bron van Delco op aansluiten. Dat hebben we dus gedaan. Er zat een opbergvakje die je kunt verwijderen, daar kun je dan een losse cd speler in schuiven en met een xtra kabel naar de radio toe werkt het spul fantastisch. Alle bediening gebeurd dan op de radio en op het stuur.
  Om de boel dan netjes af te werken moet er dan nog ff een afdekplaatje geplaatst worden.
  Helaas zit deze aansluitmogelijkheid niet op de radio in Beretta/Corsica

  suc6,
  _________________
  voormalig 1993 Chevrolet Corsica digidash driver

Comments are closed.