Beretta start niet meer!

hallo ik heb een vraag mijn beretta start niet meer versta het zelf niet ik voerde mijn dochtertje smorgens naar school en dan ga ik haar halen kwart voor twaalf en dan doe ik haar terug kwart voor één stap in mijn beretta wil starten niks hij demareerd wel maar start niet wat mij ook opgevallen is als je het kontact aanlegt vooraleer je start maakt hij eerst een zoemend geluid in de moter ik denk dat mijn coputterdoos kapot is heb ook water binnen had in de auto en als je in het donker aan het rijden was de lichten sprongen uit ik denk dat het kortsluiting is kweet nie ik vraag jou voor een opinnie ik hoop dat je mij kan helpen groetjes angelo uit belgie

3 thoughts on “Beretta start niet meer!

 1. Geachte, graag had ik geweten of je uw probleem hebt kunnen oplossen van het startprobleem. Namelijk heb ik hetzelfde meegemaakt van mijn corsica van ’93. Wat was precies de oorzaak?

  Mvg Andries

 2. Ik maak ook hetzelfde mee.
  In de garage vinden ze het probleem niet want de auto start soms en soms niet.
  Eerst dachten ze benzinepomp en vervingen hem. Een week goed geweest en terug problemen.
  Nu zou het vervuilde injectienaald zijn of zoiets.

  Ik heb mijn twijfels of dit zal werken.

 3. Hallo, welja als ik het contact aanleg hoor ik normaal het zoemend geluid van de pomp, dit hoorde ik niet meer. Toen ik de pomp teste werkte die wel, dus daaraan ligt het niet. Op mijn fiche heb ik maar 9 volt, niet echt goed. Waarschijnlijk slechte aarding ofwel een van mijn computerdozen stuk. Onsteking heb ik wel, gewoon geen werkende commande naar pomp. Zal blijven zoeken zijn…

Comments are closed.