Airco Defect of niet

Hoi,

Ik heb het idee dat mijn airco niet veel doet, hij slaat wel een op max en norm, en op htr en def. maar wordt niet koud of warm.

Ik heb hem gratis laten controleren bij een aircoboer, en die zegt dat er nog net genoeg R134 in zit om te werken maar dat hij wel moet worden bij gevuld, maar dit wilde hij niet doen omdat de hele aircopomp geel was van de contrast vloeistof wat er op duid dat er een probleem is of is geweest, (kan er ook eerder ingegooit zijn om een lek te vinden) volgens heb was het erg vers maar ik heb zoiets van, de auto heeft en heletijd stil gestaan misschien normaal verlies tijdens lang niet gebruiken van de airco.

Want als hij echt zo lek zou zijn had er toch niets meer ingezeten lijkt mij.

Ik denk zelf dat ze heb hebben afgeperst met stikstof en nooit meer hebben gevult met R134. daarom hij wel inschakelt.

En weet niet of iemand het weet maar is het systeem omkeerbaar, dit omdat hij op HTR en DEF ook aanslaat ik vermoed dat hij dan gaat verwarmen wat echt perfect zou zijn in de winter.

En soort converter systeem wat mijn airco thuis ook heeft.

Of zit er mischien ergens en klep die zou kunnen happeren, weet iemand hier iets meer over

One thought on “Airco Defect of niet

  1. Hiephoi,

    het klopt wel dat de airco aan gaat op die standen, dat is zeer handig als het raam beslaat, want airco produceert ook grogere lucht waardoor de ramen niet beslaan. En als je het dan wamr wil hebben, gewoon de knop naar het rode gedeelte draaien.
    wat er precies met je airco aan de hand is weet ik niet, maar er zijn verschillende bedrijven die daar gespecialiceerd zijn. Kijk eens op http://www.aircomobiel.nl , deze komt zelfs bij je thuis.

    doei, Jeffrey

Comments are closed.